Opslagstavlen

Jvf  nedenstående skulle de have fundet fejlen på rejsekortet.
    Vi krydser fingre, og beder dig kigge ind, hvis dit buskort ALLIGEVEL ikke virker fra torsdag.

Rejsekort A/S har fundet fejlen på skolekortene i data. Fejlen rettes op, når busserne opdateres i nat. Chaufførerne er orienteret om, at de - som tidligere instrueret i - skal tage eleverne med, selvom skolekortet ikke virker.

Mvh FynBus

Karina Lund Jørgensen den 15-08-2018
    PROBLEMER MED BUSKORT - besked fra Fynbus

Det ser desværre ud til, at vi er ramt af et generelt nedbrud på skolekort. Vi har fået en del henvendelser på, at skolekortene desværre afvises ude i busserne.

Vi er i dialog med Rejsekort for at få løst problemet.

Vi sender information ud til chaufførerne om problemet, og at skoleeleverne skal tages med i bussen uden at afkræves ny billet.

Vi skriver igen, når vi har nyt

Mvh FynBus

Karina Lund Jørgensen den 15-08-2018
  • Kære forældre
    Jeg håber I og jeres børn har haft en rigtig god sommerferie. Nu nærmer skolestarten sig og torsdag den 9. august kl. 08.25 er første skoledag efter sommerferien for alle elever. Eleverne samles I deres klasser kl. 08.25 sammen med klassens lærere. Her får man hilst på nye og gamle kammerater og møder nogle af de lærere som eleverne skal have i det kommende skoleår. Klokken 09.00 mødes alle skolens elever i hallen til et fælles første skoledags arrangement. Her synger vi et par sange og eleverne får nogle fælles informationer. Alle forældre er velkommen til at deltage.
    Alle skolens lærere, pædagoger og afdelingsledere er allerede startet og er ved at planlægge og forberede det næste skoleårs undervisning og aktiviteter.
    Vi har også i det kommende skoleår stor fokus på at have et godt skolehjemsamarbejde. I vil modtage ugentlige nyhedsbreve om hvad der arbejdes med i undervisningen, hvilke aktiviteter der er og hvordan klassens trivsel er. Derudover er der planlagt forældremøder i begyndelsen af skoleåret, skolehjemsamtaler og fagcafeer i løbet af skoleåret.
    Jeg vil bede jer forældre om at deltage i disse informations- og samarbejdsarrangementer, da de er meget vigtige for jeres børn skolegang.
    Skolemæssigt har vi følgende fokusområder:
    • Alle børn skal blive så dygtige som de kan og med særlig fokus på dansk og matematik
    • Alle elever skal trives og være glade for at gå i skole
    • Alle elever skal have mulighed for at deltage i skolens fællesskaber
    Jeg vil endnu engang opfordre og bede jer om opbakning til skolens undervisning og aktiviteter. Hvis I har spørgsmål til skolens arbejde, er I altid velkommen til at kontakte klassens lærere, afdelingslederen eller mig. Det er også meget vigtigt at I retter henvendelse til skolen, hvis I oplever at jeres barn har faglig eller social mistrivsel. Jo før vi får viden om en sådan mistrivsel, jo hurtigere kan vi sætte ind med hjælp/støtte i samarbejde med jer forældre.

Mine medarbejdere og jeg glæder os til et rigtig lærerigt og spændende skoleår 2018-19 for jeres børn.

Poul Børge Nielsen
    Mobil 20463631
    Poul Børge Nielsen (PBNIE) den 06-08-2018
  • FitforKids på Langeland.
    Et gratis tilbud til overvægtige/inaktive børn
    Karina Lund Jørgensen den 02-08-2018