Ørstedskolen råder over nogle computerskabe, som kan benyttes af vores elever.

I mellemtrinnet står der 24 computerskabe ved hvert klassetrin. Der er smalle compuerskabe med strømstrik, som lige kan indeholde en bærbar computer/tablet/mobiltelefon. Skabene er aflåsbare med nøgle.

I udskolingen er udvalget noget større. Der er 96 smalle computerskabe med strømstik, som alle står omkring skoletorvet.
Der er 64 Elevskabe (som også står på skoletorvet), som kan låses med en 4-cifret kode. Skabene er store nok til at indeholde tasker, jakker, computer osv, men der er IKKE strømstik i skabet.
Endelig er der 48 hængelåsskabe, som dels står med Tema 10 og ved 7. årgang. Igen pænt store skabe, hvor der er plads til tasker, jakker, computer mv, men heller ikke disse har strømstik. Alle disse skabe er forsynet med hængelåse.

Fælles for alle disse skabe er at de kan lånes/lejes  af skolens elever. Hvis en elev ønsker at benytte en af skolens skabe, så skal han/hun komme ind i sekretariatet. Der betales kr 200,- i depositum ved udlevering af nøgle/kode. Depositummet returneres til eleven, når nøglen/koden returneres. Depositummet erlægges altså for at passe godt på nøglen.