INDSKOLINGEN & SFO

Vi har fokus på at skabe tryghed, så børnene får en god skolestart og gode skoledage. Vi lægger også vægt på, at børnene får udviklet deres personlige kompetencer, så de kan trives i venskaber og fællesskaber med både børn og voksne.

HVERDAGEN

AKTIVITETER

Vores hverdag er bygget op omkring forskellige tilbud, som børnene kan vælge til og fra. Det kan være værksted, computer, fysiske aktiviteter ude og inde, ture ud af huset og madlavning i Madkrogen mv.

Vi har rigtig god plads at boltre os på. Udover Spisestuen og indskolingens lokaler kan vi bruge alle Ørstedskolens faglokaler og øvrige faciliteter inde og ude.

MADORDNING

Hver dag ved to-tiden får alle børn og voksne et eftermiddags måltid i Spisekrogen. Børnene, som er tilmeldt aktiviteten madlavning, tilbereder maden i samarbejde med et par voksne

Du kan ringe til SFO i åbningstiden på:

6351 6463/2171 3404

LÆREPLANER

Meningen med pædagogiske læreplaner i SFO er at fremme den didaktisk baserede fritidspædagogik lokalt i de enkelte skolefritidsordninger. Den pædagogiske læreplan skal samtidig synliggøre kvalitet og udvikling i forhold til det pædagogiske arbejde i den enkelte ordning.

Samtidig understreger arbejdet med læreplaner, at god fritidspædagogik er en særlig faglighed, der skal og bør være en vigtig og ligeværdig medspiller i skolestarten.

ÅBNINGSTIDER

Vi holder åbent kl. 6.15-8.15 og igen kl. 14.25-17.00 – om fredagen lukker vi kl. 16.15.

I ferierne er der naturligvis også åbent i perioden fra 6.15 – 17.00 og fredag lukker vi kl 16.15

• SFO er lukket fredag efter Kr. Himmelfartsvej, Grundlovsdag, 24. december og 31. december.