MAD OG VAND

Skoleboden som kan findes på skoletorvet ved hovedindgangen sælger et skiftende udvalg af boller, pizzaer, sandwich, salatbar, frugt, juice m.m.

Boden serverer en mandagsret.  Det kan være pita-brød, hakkebøffer med sovs og kartofler, Svensk pølseret, lasagne mv (incl et stk frugt). Hver mandag offentliggøres næste uges mandagsmenu, og så er det bare glæde sig. Hvis man bestiller mandagsretten ugen før, er man SIKRET en menu, da der kun laves et begrænset antal portioner. 
Mandagsretten koster altid kr 25,-.

Endelig er der på skolen en morgenmadsordning, hvor man for 5 – 10 kr. kan få sig en bolle og noget juice at starte dagen med.

Bodens åbningtider er

Morgenmad kl 08.10-08.30    for alle

Formiddag   kl 09.45-10.15   for alle

Frokost        kl 11.30-11.45   kun for indskolingen
                  kl 11.45-12.15   for alle

Skoleboden har indført en NEM-Skolekort, som kan bruges til betaling i boden. Kortet afhentes i sekretariatet, og forældrene registrerer kortet og tanker penge på. Så kan det bruges til betaling i boden. Der kan ligeledes betales med "mobile-pay". Fra 1/9-16 er det IKKE LÆNGERE MULIGT at betale med kontanter. Vi går over til den "pengeløse" bod

I alle afdelinger af skolen er der opstillet fontæner med koldt drikkevand. Det er derfor ikke nødvendigt at tage noget koldt at drikke med i skole. Man kan drikke direkte af fontænen eller vælge at fylde en drikkedunk til senere brug.